Saturday, August 6, 2011

#CelakaParty 101: The Celaka's part 2

...Nama party yang sexy dan jantan ini, telah dicoinkan oleh seorang megalomaniac dan penggemar curut yang sedang bercinta, @maddogdude.
Anjing gila Malaysia yang perasan orang Singkapoh berkasta tinggi ini, dikatakan telah membuat sebijik posting diblog jantancelaka.blogspot yang bertajuk #CelakaParty setelah bertweet dengan sorang mamat Melayu perasan bagus, @akuskizo. Yang sorang ni pulak, ada menunjukkan tanda2 mengidap penyakit kecewa kerana tak dapat turut serta dalam #Bersih2.0 yang disambut pada 9 Julai 2011 sebab takde transpot. Beliau dilaporkan begitu percaya bahawa maddog ialah reincarnation seorang guitaris cikeding band Spunky Funggy, telah menanamkan benih kemacambagusan dalam kepalahotak maddog hingga mamat tu telah menyahut cabaran @NajibRazak untuk menunjukkan kejantanan dengan bertanding dalam PRU13. Sehinggakan maddog main gila dengan meminjam along demi mengupah beberapa mamat Taiwan untuk mengehack akaun twitter @maddogdude, supaya dia boleh bagi alasan nak buat nama baru, yakni @JantanCelaka. Di sini, secara otomatiknya, dialah Presiden #Celakaparty. Celaka tak dia?
End of part 2

#CelakaParty 101: The Celaka's part 1

Kepada sesiapa yang cukup celaka bertuit circa awal 2011, sudah pasti terjumpa dengan tweet atau RT dari budak2 yang menggelarkan diri mereka sebagai #celakaparty. Kumpulan teroris saiber kuanghajar tanpa batasan yang dilaporkan gemar menyampuk dalam tweet2 random yang melintas dalam TimeLine mereka ini, dikatakan kuat mencarut dan mentroll sesiapa saja, dari budak2 Form 1, hinggalah ke @NajibRazak. Nasib baiklah setan dan iblis takde akaun twitter. Kalau tidak, tak taulah apa nak jadi.
...bersambung...