Wednesday, September 1, 2010

Follow the Leader

Keta Raya aku tahun ni. Belilah buatan Malaysia!

Caprice:

"kapris ke, kaprais?"  tanya Azil blank-blank.
"Kapris" jawabku pendek.
"Dia asal dari perkataan french ke spanish 'capri'" jawabku selamber. Menggunakan shock untuk divertkan perhatian target aku di depan ni. Dia yang kacau aku.

Betul ke idak jawapan aku, tak penting. Yang penting sekarang, time ni, aku yang atas. Barulah aku boleh bawak topik perbincangan ke arah topik aku. INdoktrinasi. Aku ketawa dalam hati. Kemudian semuanya senyap. Kami melayan video 'Aghora Left Brain Jam Session". Cuba usha mamat drummer tu. Aku suka layan video ni sebelum nak ke gig jual zine Schizophrenic aku, ni. Kasi up, sikit. Kasi mood. Baru ada semangat nak nipu korang sumer beli zine aku.
 
Kalau nak beli, silalah ke KODAI SOPAN TEERMINAL 1 SHOPPING CENTER SEREMBAN. Copy zine ni ada di sana but as you can expect, cumalah zine fotostat low quality yang humble, yang mampu dibeli oleh budak-budak sekolah. Hahahaha. Hahahahahaha. Hahahahahahahahaaaaa....

1 comment:

Dark Half said...

ok,aku admit aku slow sket nak tangkap apa yg ko nk cter kat sini

is it about you with your winning feeling towards Azil?