Saturday, October 2, 2010

Curi idea orang

Klik untuk besarkan


...KISAH yang di atas dicuri dari hardisk rahsia tukang komen di mana dia plan nak siarkan pada hari Isnin depan di aderberani.blogspot.com. Tapi akuskizo.blogspot.com telah scoop itu info dan publish kat sini dulu. Hahahaha.

Jangan lupa untuk ikuti komik Abang Polis dan budak HC untuk minggu ini di payabesarpedas.blogspot.com

AKUSKIZO         : Hahaha! I said it first! Looosers!!!
payabesarpedas : Kau kenal budak ni?
tukangkomen         : Tah? Dok follow kita dari kita WiFi kat McD tadi..
payabesarpedas : kitanakginer ni?
tukangkomen         : blogwalk2 cari pasal laaa...
scuba         : ..sigh..


Kepada semua, dinasihatkan agar sentiasa berhati-hati apabila menilai APA SAJA yang anda terima melalui deria anda. Terutamanya dari media massa dan cetak. Kerana SEMUANYA mempunyai mesej tersembunyi. Semuanya ingin memaparkan sesuatu. Jangan anggap hiubran itu hanyalah halwa mata, telinga dan kotei saja. Awasilah apa yang anda lihat!

Mesej skizo ini dibawakan khas oleh pertubuhan mangsa keganasan Israel yang masih menjadi mangsa hingga ke hari ini. Sila simpan seringgit SEKARANG JUGA dan niat untuk sedekahkan kepada kami. Semoga Allah terima.

Sila teruskan dengan menekan ke sini: La ila ha illal lah

2 comments:

Dark Half said...

aku punyalah penuh semangat baca cter pasal pen yg berwawasan ni, tetiba jer mati??kihkihkih...karangan masa tingkatan bp ni?

Irwan said...

karangan dari adik aku yang aku spike kan dengan ice dan sedikit ganja