Tuesday, October 26, 2010

Naik Skizo aku berblogwalking ni

AKU MALAS DAH NAK BLOGWALK!!!!


7 comments:

alienelliz said...

haha aku pn malas..aku curi je..haha

Aretikz said...

Memang sempoi tul gambar monyet dan ayatnya.. haha..

Dark Half said...

blogwalk mmg bleh saiko.tapi sebab blogwalk jugak aku discover blog kau...ke kau shout aku dulu?lopaa..

Irwan said...

alien: curi-curi gak. tapi jadilah pencuri yang terhormat. jangan lupa untuk kopi, modifai, pes..

aretikz: aku jumpa gambar tu masa merayau kat blog indonesia...nice, huh? rajin la mamat yg edit tu

dark half: naik worn-out aku dengan blogging pasal blogwalk ni. Aku yang jumpa kau sebab aku ingat kau Joe Kidd. Kau ada alamat blog joe kidd? Action item ni masih belum close lagi (hehehe)

Dark Half said...

haha...kau saja nak amik hati aku je kan? kalau aku claim aku joe kidd, mesti dia nanges keluar darah tengok blog aku yg sungguh pathetic itu.joe kidd x main kot bahasa blog

kalau dia ada blog yg lain selain riceooker, serius aku x tau, tapi selalu baca review dari dia n latest event kat http://ricecooker.kerbau.com/. pacik google kan ada?

Irwan said...

Dark: buat apa aku ambik ati kau kalau aku boleh ambik kau?

Anonymous said...

hi, new to the site, thanks.