Monday, November 1, 2010

Flyers Schizophrenic

Aku nak share flyers Schizophrenic zine yang aku edarkan setiap kali aku gi jual zine kat mana-mana. Cool tak?
Pernah jumpa mana-mana?




Isik dalam flyers

5 comments:

Dark Half said...

tgk flyer je dah schizo tahap kronik.kalau dah baca,silap2 kena buat lobotomy...COOLNESS!

Irwan said...

takde arr skizo sgt...ni aku update entry ni dengan uploadkan isik dalamnya...(kantoi)

~* chirpy_chummy *~ said...

hahaha..bley x nk gelak bc flyer ni? bkn ape, tertonggang terbalik laptop semata2 nk baca amendeee la yg cuba d sampaikan.. ngahaha

Dark Half said...

uikss...ade tambahan laa..td nampak ade sketol jek
yayba! aku berjaya baca dlm keadaan terbalik

pantun scuba:
kalau tuan pergi ke pasar
belikan saya segenggam kangkung
kalau tuan bagus cam cilaka,
kenapa berak perlu mencangkung,

pantun aku:
dating berdua bersama cik lia
datang setan suruh beromen
berak mencangkung lagi mulia
dari berak dalam bed pan

Irwan said...

weiii dark...aku ada projek buat bed pan tau...jangan keji orang berak dalam bed pan (aku tau, kau mesti pernah, kan?). Hehehe..Thanks, bro..u made my day.

Ni pantun aku:

Terpaksa terberak dalam bed pan
Bed pan datang dari Germany
Dark half dan Cik Lia, are my friends
kalau ada duit lebih, aku belanja nantik..