Tuesday, November 2, 2010

When darkness strikes...



Tension? Stressed?


Semua orang ada cara mereka sendiri menghadapi tekanan. 


Begitu juga dengan aku. Seperti sekarang ni. Aku sedang tertekan. Dan pada masa-masa sebegini, aku akan mula rasakan duniaku sempit...

Telingaku bingit

Hatiku sakit

Rasa ingin menjerit


Pada masa ini, semua watak skizo dalam kepala aku akan bertukar kepada:









































Earth Wind and Fire







Hahaha



(thanks to all, especially dark half yang berpantun tu)

4 comments:

Dark Half said...

oiii..lagu boogie wonderland tu klakar la.cam saiko..haha..xpe2, telan pil dulu kasi stable balik chemical balance dlm kepala otak kau...btw, muka kucing itu sgt disturbed!HAHAHA

Irwan said...

thanks, dark....aku ni ego dan angkuh dan pujukan sapa lagi yang aku akan dengar kawkaw selain dari diri aku sendiri...(well, u have something to do with it tooo...ur pantun yesterday was hillarious!)

Dark Half said...

tu la pasal...memula aku pelik gak tgk kau sentap.aku saspek kau jenis x heran apa org lain cakap.it's good to know that you come back to your normal state.

haha...pantun camtu spontan je keluar.nak kena tgk gak org yg menjual caner.takpe,kau gelakkan aku.aku doakan kau takde chance berak dlm bed pan sbb ia sungguh memalukan.nanti ego kau jatuh.

Irwan said...

aku pun manusia jugak dark....aku tak pedulik apa yang orang kata sebenarnya..cuma, seperti yg kau cakap, aku sedih takut2 semua yg berlaku ialah mesej dari DIA