Monday, February 14, 2011

Hosni dah Tumbang, Asia bila lagi?


Dengan kejayaan perusuh di Mesir dan Tunisia, para penganjur rusuhan semakin bersemangat nak menganjurkan rusuhan di tempat mereka pula. Itali, Yaman, Algeria. Dengar kata para pelajar dari China juga dah mula ber tweet-tweet sesama mereka.






Soalnya, sapa yang kita nak tumbangkan?
Kenapa kita nak tumbangkan mereka?
Dan apa yang kita dapat dengan menumbangkan mereka?
Dan adakah ketidakpuashatian kita ini ada puncanya?
Adakah kita ini sekadar mengikut-ikut saja?

Hahaha.

4 comments:

RR said...

Sebagai komunis yg bangga, saya rasa kerajaan perlu ditumbangkan for teh LULZ

lulz

Irwan said...

fulamak! Ayam dan Bab datang mengomen lerr....timer kassih....


Apa saya yang kita nak tumbangkan, make sure kita dah ada plan apa nak buat bila yang tumbang itu rebah. Jangan jadi cam Mesir. Betul2 buat lawak jer...

ghost writer said...

apa kata kita tumbangkan seekor lembu dan buat kenduri doa selamat...

kan lebih bagus..perut kenyang hati senang...haha


*eszol dah setuju ngan aku yang watak tuh dah DIE!harharhar!

Irwan said...

apa setuju-setuju?

bak sini parang sembelih lembu tu, aku nak sembelih kor....