Thursday, February 3, 2011

Taking Control 2

Then ah notice the steering wheel

Nice looking steering wheel...

Why is it suddenly dark in 'ere...?

It's dark coz the monster is out!!!

Huarrggghhh!!!!

Don't lemme catch yo ass slippin!

...

That fool is taking FOREVER!

Just what in the name of Allah is taking him so long...?

Hati-hati semasa memandu dijalanraya. Bawak bertenang dan dengar lagu yang rilek-rilek serta nyanyi kuatkuat...

...

(sigh!)

Looks like, you're stuck with ME, PAL...

Heargghahahaa!!!




read from start...

9 comments:

Niz said...

errrrrrrr...are u ok?
ok. org start bc dr mula.
huehuehue

Irwan said...

something you guys can try while waiting for somebody...

in a car...


(take a picture)

and post it in a blog like this one:
http://mywifenkids.blogspot.com/

the point is: DO SOMETHING. PRODUCE. CAPTURE. RECORD...

and share it to the world...

Ka-Ching said...

LOL

rajinnye la bergambau erk?

Dark Half said...

a peekture-story-telling blog would be perfect for this! you got all drama in it...scuba saikooo!

una berry said...

in other words, this is called cam-whoring :D

Irwan said...

dark: aku tengah kaji projek nak buat komik tapi pakai gambar real. ni kira macam test market la ni. Kalau ramai suka, aku teruskan...


una: cam whoring tak cam whoring. Cam-whoring bukan orang yang ke hulu hilir bawak DSLR ke, baru menge whore kan cam tu. Kalau suka ambik gambar dan suka post-post gambar, itu namanya celeb...hehehe

Dark Half said...

cepat la buat komik tu. aku yakin para aweks akan berlumba-lumba datang ke blog kau

una berry said...

yang bwk dslr ke hulu ke hilir tu poseur bkn cam-whore. cam-whore just need a phone cam. hoho.

I used to have a friend yg memang every single time nak snap pic (masuk toilet pun) of herself, look similar but diff poses.heh

komik=aweks?
okay okay possible :P

Irwan said...

ye ke komik awek suka?

bukan kaki komik terdiri dari jejantan jer ke?