Friday, March 4, 2011

#catatan seorang budak yang baru lepas spm (awek)





awek


sekarang aku dah bebas. Dulu aku takleh kapel. Mak ngan abah marah. Diorang cakap, bila dah kapel, mesti ada ringan-ringan. Mesti ada buang bayi. Diorang taknak anak emas intan payung ketipak ketipung diorang ni buang bayi. Atau membazir air mani.


So sekarang aku dah bebas. Sekarang aku dah boleh simpan awek. Tapi member aku cakap, nak lagi best, aku kena dok kat rumah sendiri. Baru ada port pepehal nanti. Maklumlah. Doa makbapak kan makbul?


Sekarang aku nak cari awek. Aku nak pilih yang camaner, arr? Haha. Sebagai seorang Melayu tipikal, yang populasi kengkawannya terdiri daripada bebudak lepasan SPM jugak, mengawekkan seorang amoi yang seksi, adalah satu trofi, ketika menghadiri jamuan atau gathering yang akan banyak diadakan selepas ni nantik. Maklumlah. Aku sekolah kat sekolah yang happening. Bebudaknya tight. Hehari twit tak henti.

Aku takleh target amoi dikalangan yang aku kenal. Tak fight arrr. Tak out of the circle laaa. Aku kena tau lubang amoi. I mean, lubang nak cari amoiii, laaaaa! Hahaha.


Mana nak carik amoi? KLCC? Terminal One Seremban? Aku dengar amoi Ipoh tara sombong? Eh? Kalau aku boleh memilih, apsal aku nak pilih amoi MALAYSIA ajer? Baik aku pilih Brazil ajer. Latino heat! Haha. Tapi diorang takleh dibawak ke gathering. Takper, Itu long term planning. Short term ni, dapat amoi pun gempak dah. Bila ada awek amoi ni, wa cakap lu, mana scene kita masuk pun nantik, kita ni dipandang satu macam. Hehe. Pergggghhhh. Jap. Aku nak berangan jap. Maklumlah..Budak SPM kan subur?


Bye...

2 comments:

Jo Qusary said...

hahaha... best entri

Irwan said...

thanks, man!