Friday, October 22, 2010

Promo Band Psycho dari Seremban

Pernah dengar band Psychotic Sufferance? Aku tak pernah dengar lagu diorang. Check them out kat sini:
http://www.myspace.com/psychoticsufferance






Kebanyakan band member ni memang Saiko pun. Series!

Aku kawan baik dengan Amir, vocalist dia. Amir ni ada zine gak dulu (Psychotic Arts) yang penuh dengan gambar abstract yang membuatkan aku gila bila melihat xeroxed copy nya. Tapi Amir cool dan hardcore cam aku. In fact, sebelum aku keluarkan AKUSKIZO, aku mintak pendapat dan doa restu dia dulu. Dia masih tetap bekerja sebagai technician bowling Alley kat Parkson Seremban dan menereuskan perjuangannya dalam underground. Ni baru betul-betul true. Bukan macam aku.
Amir tetap seorang loving father. Kau tengok comelnya anak dia tu.

Pengajaran kat sini ialah: True people will stand the test of time (and not losing their identity-or their heads)

2 comments:

faqhrule said...

gua pun kenal amir dengan anep. pernah sama-sama gerak dari seremban ke KL masa gig dekat blue planet dulu. first tengok show diorang dekat tampin.

still sampai sekarang masih cool macam dulu-dulu jugak. friendly, suka tukar-tukar pendapat.

salute&respect PxSx \m/

Unknown said...

itula pasal. Amir and psychotic sufferance rule!