Tuesday, November 16, 2010

Happy


Findout whatever that makes you happy
But don't get carried away
Or you'll endup like me

5 comments:

Dark Half said...

ok...now i know, too much of happiness could turn someone into grown up chucky..nicee

Irwan said...

dats chucky's son laaa. saper tah nama dia. Adik aku saiko tengok citer chucky..dia ada the whole collection dari 1 sampai berapa ratus ntah...aku pun dah tersaiko dengan senyuman chucky...

Dark Half said...

aku cuma tengok satu je pun cter chucky tu.rasa cam kelakar seram jer. x tau pulak sampai beratus-ratus..gler arr

Irwan said...

ntah la adik aku. dari yang cerita ori, sampailah anime dan trailer. Dia ni, kalau dah suka satu benda tu, dia akan korek sampai ke lubang jamban cacing....Aku takasima dengan Naruto, Crow Zero dan Prison Break pun asbab dia...

Dark Half said...

weyy..cakap pasal prison break benci btol la...tgh2 syok high tetiba camtuuuu jer. ada org ckp isu rating, cam heroes.cam x caya jer

kalau anime, aku takasima?(kahkahkah) ngan naruto,initial D dan Beck.byk sgt anime naik saiko aku dibuatnya.tapi kalau nak layan tensen tgk atasinchi...hehe...meriah hidup dpt mak yg clumsy