Sunday, November 7, 2010

kopi pesters en plagiarizers

[Hmm..Baru ada masa]..aku nak enter komen aku pada POYO ME aderberani. I like that name..Lets check if the guy fits it...

kepada POYO ME:

"TAK BIASA beb. 
takda makna 'orang lain buat, kenapa aku tak boleh.' sampai sekarang aku menyampah dengan copypasters. dan aku tak hingin nak tiru cara diorg walaupun sekali."

Aku respek pandangan kau. Maka itu ialah polisi kau. Kau teruskan lah. Tapi itu tak bermakna kau boleh impose polisi kau atau kepoh-kepoh dengannya bila ada orang lain kata sebaliknya. Hehehe..

Aku tak kisah dengan copy pasters plagiariser or down right mothef**king murtad. They are still my friends. I am an original man. So freaking what? U want to copy me, follow me heck satb my back, it's ok. It's just a blog. U steal this shit, I got more where THAT came from, pal...You threw a stone and you hide, then you're a coward...No heart feeling..

Kadang-kadang, bila aku sakit hati, aku akan jadi bastard...

3 comments:

Dark Half said...

aku selalu je rembat image kat google cuma x penah lagi copy karya org lain n claim aku create sendiri.kalau btol2 nak ikut polisi, nak download mp3 n movies free pun x bleh.tapi aku buat je sume tu esp siri kegemaran aku sbb rtm3 selalu buat hal.tp kalau band2 yg aku suka,aku donlod mp3 pastu beli CD dorg tanda support.cam poyo kan?

apepun,plagiat karya org n claim sendiri buat lg keji kot

Irwan said...

ada benda yang boleh ditiru. Ada benda yang kena bagi kredit sikit kepada tuan punya. Tapi ni sumer adalah etika atau adab. Dan dalam hal ni, kita takleh nak marah2 kalau orang lain tak beradab atau tak beretika.

Dulu aku anti gak dengan kopi pesters, tapi lastlast, aku pun worn out (baca why am i such a bastard)..It helps in keeping those voices at bay

Al said...

aik, jd entri plk ek?

rsenye POYO ME da x dtg sini kot