Monday, November 22, 2010

Untuk rakan bloggers dan semua yang anggap nyawa kita ada 3 kredit

5 comments:

~* chirpy_chummy *~ said...

haha.. mmg sgt membuatkan otak berpikir ligat men game camtu.

Ka-Ching PreLoved said...

betul betul betul (^___^)

Dark Half said...

agreed.

Irwan said...

posting ni untuk adik aku yang bawak keta laju macam nak mampos. Dia ingat hidup ni macam game Need for Speed agaknya (bila mati atau tersasar boleh tekan butang reset)

Sekali dah mati, dahlah nyusahkan orang yang hidup nak nanam kita, pastu the real JOURNEY pun begins....Huisshhh taknak aku main-main dengan death ni...

Dark Half said...

mati lagi bagus kot dari cacat seumur hidup(aku pesan kat diri sendiri, bukan adik kau)