Monday, December 20, 2010

Homophobia?


What's all the fuss about homosexuality?
akuskizo says:
BORING
 (we talked about it 20 years ago) 

But don't hate the gays or the lesbos or the tomboys or the pengkids! 
we are at war with something greater than those fags


So, we're homophobic?
Nope.
It's the other way around
YOU'RE PRO-SODOMY


Because one of basic human nature is TO BREED (no offense to those mandul by fate)
Promoting homosexuality is against this nature.


So, who's the fag now?

12 comments:

immukmin said...

salam..entah lah ..immmukmin pun tak faham..

ok jom2..kita fikir..sedangkan bintang pandai memilih pasangan..jantan dengan betina..ini kan manusia yang bodoh tak pandai memilih....

waallahualam..

p/s: bukan semua manusia yg macam ini..manusia yang tidak tahu dan tidak mendalami agama islam itu..akan mudah terjebak dengan gejala songsang ini..jgn kata sejarah umat nabi lut yang kita jadikan bukti itu adalah kolot..tetapi yang menjadi kolot adalah manusia yang tidak tahu pokok pangkal agama islam..=)

cEro said...

adoi, ape nk jadik laa..
isu melayu ngaku gay buat video tu, dah terang2 dia salah sebab GAY!
Ada jugak melayu lain yg back-up dia hanye kerana dia JUJUR..
dengan alasan 'adakah kejujuran kini satu dosa'..
Beb, kalo aku bunuh orang, then aku kata dengan jujur,
"Aku bunuh dia sebab aku benci dia",
adakah dosa bunuh dapat aku hindar??
Aku jujur, kan??
STUPID laa those claim anti-homophobic!

Ka-Ching said...

series lolz!

aku setuju ngn cEro. dunia skrg semakin megarut. Hukum agama semua tolak tepi.
yg diutamakan "human right" lah sgt.

manusia semakin pintar dlm mse yg sme semakin....heh

Dark Half said...

to those concern:
you're just offended your socialistas frens...BUAHAHAHA

Ka-Ching said...

buahahahah x best....

Irwan said...

gggg? best tak?

gggg

Dark Half said...

gggg-gua gelak guling guling

apa lg ek? jom kita cipta internet slang abbreviation sendiri nak?baru kewl.ni asik tiru mat saleh je,xde style langsung

eszol said...

dark half,irwan-i'm on ur side!

Dark Half said...

eszol,ko kan yg cipta gggg tu?hahahhh..kewl!

Irwan said...

eszol...i know you are, taht's why since day one aku dah letak link kau dalam blog payabesarpedas.

I pray and I pray hard for those others to see the light.

if human depends too much on their mind power to interpret what's happening on earth and life, they'll endup as a satanist (feeling empathy towards Iblis)..

tambahan pula, ni dunia akhir zaman. ujian yang kita semua hadapi, lebih hebat dari ujian SEMUA umat terdahulu...

pro man said...

aku gay. kau ada masalah dengan aku ke?

Irwan said...

pro man, aku takde masalah dengan kau. Aku cuma ada msalah sikit dengan pilihan kau dalam mengeluarkan mani kau.

Kahkahkah...

I'm feeling gay today