Monday, December 20, 2010

Snap from Schizo#2 (1996)

Aku tak ingat aku dah post ke belum benda-benda ni. But, layan je lahh
Dan macam biasa, klik untuk besarkan

5 comments:

Ka-Ching said...

layannn hehe

Irwan said...

thanks, kak ching...pandai awak jaga hati saya

Dark Half said...

baru baca habis so baru nak komen...

The Declaration for me is like a rugged romantic tales...suka cara kau narrate the whole story.aku fail sket bab penulisan

The Way Back Home buat aku gggg

some serious matters on Ethic or Friendship? - differences of sub-culture beliefs in the ug scene.kau rasa relate x dgn apa yg berlaku 2-3 hari ni?tp scope skrg cam dah lebih luas n solely not about the ug scene itself

Is This What It's All About?
-nice environmental issue conscious.tp yg menariknya sekali lg adalah the narrative of the story. boleh aku tau x sape fav author kau?

Irwan said...

dark: fave author aku? Sir arthur conan Doyle dalam sherlock holmes.

Dan sudah tentulah author macam Ibnu Ataillah, Ustaz Zahasan, uishhhh banyak lagi beb..Tak citer lagi ulamak-ulamak kitab kuning dulu-dulu. Perghhh...skizo woo baca kitab diorang...nantik aku taruk gamabr kitab tu kat dalam blog ni..(ye lah, orang lain taruk 'currently reading' aku pun nak)

Ka-Ching said...

huh? share lah aku nk gak hehehe