Sunday, December 19, 2010

Mainstream vs underground, schizo vs wannobie?


Hah? Ada orang komen kata amender undergroundnya tapi masih listen to mainstream music?
underground?
underground?
Grow up!


Hah? Amender skizonya kalau tuan tanah tak skizo?

Hah?

Hah?


(click below to continue laughing)

10 comments:

Ka-Ching said...

entri yg menyekizokan hahahaha

Irwan said...

hahaha...terlupa lak mesej penting...lagu prodigy...

Dark Half said...
This comment has been removed by the author.
Dark Half said...

joke of the decade..kahkahkah

Irwan said...

for those who are new to underground, we'd like to say: the thin line between mainstream and undrground is vanishing under the capitalistic world. It's all about survival and if we LOVE the scene, we should help it evolve...

Nowadays, alternative lifestyle/train of thoughts is acceptable. Why?

Because everybody wannabe cool...

anonymosity said...

kenapa buang komen saya?
tak kan la sebab cakap butterfingers tak pernah mengaku yang diorang underground kena delete komen?

Ka-Ching said...

scuba betui ke si anon ni?

Irwan said...

kak ching: entah? aku takde delete komen pun...komen kat atas tu di delete by author. bukan aku.



anonymosity? cool...tak sabar nak baca blog tu..cepat arr..ke nak tunggu detik 12 malam tahun baru?

anyway, butterfingers tak pernah ngaku underground? tapi main kat gig underground tu kenapa?

oklah kot kalau tak ngaku pun. Maybe BF is a bad example. I'll change the pix later..

"...tak perluuu bermasam mukaaaa haaaaaa" kata monoloque...

hehehe

Dark Half said...

komen kat atas tu,aku yg hantar dan aku yg delete. INI BUKTINYA
tak payah nak serkap jarang la cik anon.telo ade?ooo..xde.awek la camtu.kahkahkah

asal byk sgt lawak antarabangsa kat blog kau lately

Irwan said...

ok gak ada banyak lawak...eh? lawak aku ke, orang yang melawak?

Aku memang suka melawak. Tapi banyak lawak sarkastik yang memang biasa dalam komuniti Melayu (suka cakap berlapis)...