Friday, December 24, 2010

sedikit sesuatu untuk mereka yang buntu

Jika korang boring taktau apa nak buat hujung minggu ni, bolehlah layan 2 movie berikut:

Fantastic Mr. Fox by Roald Dahl



Untuk mengskizokan diri, korang bayangkan golongan Fox itu ialah orang Palestin (yang buat terowong) dan manusia ialah Yahudi...

Atau yang satu ni:

Paprika



Starting movie Parika ni memang aku suka. Sebijik macam apa yang aku bayangkan apa yang berlaku dalam  kritos experience

Aku rasa korang lagi tau nak download kat mana

Anyway, happy weekend and enjoy the movie

2 comments:

Dark Half said...

thanx scoob.tgk trailer je mmg dah bernafsu nak donlod esp paprika

read the journal too.so, i guess sometimes we can't put the blame on people who took these psychedelic drugs eg:lorazepam,risperidone,etc. cuz the chemical reactions could be the one that effect their way of thinking.sad,huh?

Dark Half said...

guess what? aku baru habis layan fantastic mr. fox semlm. fantastic story it is!
tgh tunggu paprika lak