Saturday, March 5, 2011

#catatan seorang budak yang baru lepas spm (sambung belajar?)






nak sambung belajar

Aku baru lepas SPM. Maknanya, aku baru abis BELAJAR. Soalan umumnya ialah, adakah aku nak sambung belajar? 

SPM aku tadi aliran sastera. Jadi, aku lebih kepada adminstrative, yuppie looking, spectacle-wearing, long sleeve-tuck-in muthafucka. with neck tie.


9to5

itulah next stage lepas aku grad nantik. Grad?


Maknanya aku kena sambung belajar. Tapi itu ikut rezeki dari result. Aku pun tak tau camaner result aku. BM pun aku rabak. Ni kan pulak BI. Hancus. sekadar nak pas tu, boleh. Sibbaik aku baru abis. Aku dengar diorang nak wajibkan subjek Sejarah. Nasib korang laaa.

Berbalik ke pangkal jalan, ahhh!!!! Aku baru habis exam laaa. Freedommm!!!!! Aku nak lupakan semua ni sekejap. Legaaaaaaaaaaaaa. Yahooooooooooooooo....


Kau tak lega ke?

Dari umur 7 tahun, sampailah 17 tahun, aku kena bangun pukul enam pagi, stay up, miss makan tengahari kengkadang, pergi kelas itu ini, tusyen musyen, ko-Q cibai, monotonic, oppressive stupid muthafucka.


Sekarang aku dah bebas. 

Aku nak parking cerita belajar-belajar ni di lain kali. Hahahaha.

3 comments:

Miss P said...

menyesal tak amik arts dulu...

cEro said...

aku terasa doo...hahahaha

Unknown said...

Jo: regrets are for sinners.

Cero: terasa? Tang mana terasa tu? Meh aku garu