Friday, June 17, 2011

The hackers were from China?

I.P address:  58.49.28.83
Ni dia IP address salah seorang hacker yang gua trace. Bukan kerja gua nak trace diorang. SKMM kan ada? Hahaha

4 comments:

vampire's lovex said...

takkan la dari china pulokkkkk...

Unknown said...

Yang ni signal dia direct, bukan mirror... So kebarangkaliannya tinggi...

Last week sindiket penipuan internet tu dari Taiwan dan China, apa? so?

Miss P said...

Kita ada ramai student Malaysia yg belajar di China, so tak heran la.

Unknown said...

China yang masuk kat Malaysia sebagai "student" pun ramai...hehehe..Tiap-tiap minggu kena ambush kat 999