Wednesday, December 8, 2010

Aku dan Adra

Kawan lama aku: Adra. I hope he's fine...

17 comments:

Ka-Ching said...

wah siap peace gitu haha apesal ade sensored kt blkg tu hahaha

Dark Half said...

kat makmal syabu kot..tu pasal censored

podeh3 said...

salam.. yg censored tu sebab ade pompuan yg tidak menutup aurat dgn sempurna. tu je. (mana ko tau ni podeh3?.. podeh3 said.. aku main teka je.)

Ka-Ching said...

rasenye scuba censored org yg xde kaitan dgn ape yg dia nk tunjuk??

agak2 kalau teka dgn betul Scuba nk kasi hadiah ke? heheh

Dark Half said...

hahahh..dah jadi cam contest meneka gambar la pulak. sape teka betol akan mendapat hadiah berupa penangan action beam dari scuba

mungkin btol kot tekaan podeh3 sebab aku pasan gak takde gmba pompuan x menutup aurat kat blog2 scuba kecuali gmba nyah tu. kalau betol tekaan podeh3,siap la kena action beam nanti.padan muke kau, podeh3!

KhairulMarhaen said...

sensored tu maknanya tak nak bagi orang tengok laa tu...hihihi

podeh3 said...

salam...
haha.. mula2 en.irwan cdg nak kaler semua backgroud gambar ni dgn kaler hijau daun kelapa muda tapi sebab malas. tu je la hasil yg di perolehi setakat ni.

Ka-Ching said...

chettt..malas punye psl ke

series LOLZ! hahahaha

Irwan said...

hahahaha...lololololololz

memang betul cakap podeh3. Sebab ada amoi seksi dan akak bertudung awing tumpang semangkuk kat belakang..

Dan seperti biasa, takde sapa komen gigi Adra yang unik.

Atau tanya apa kaitan ganbar ni dengan blog ini..

dan sebab podeh adik aku, aku bagi action beam...besok..

Dark Half said...

ni sume salah ka-ching.sape suh dia pemeskan bab censored tu

tapi gigi renggang kat tengah tu biasa la,bro.jap2 aku nak usha. ke siung dia tumbuh kat tengah...~lulzlololololollll-tololll

Irwan said...

hahaha dark...makin skizo lah kau ni..bagus...

podeh3 said...

salam.. haha..
gigi tu di kaler dgn warna itam jenis permanent yg hanya di jual kat town Seremban je bagi menggambarkan identiti tersendiri supaya kelihatan bergaya di mata dunia mengikut trend budak2 muda kat Amerika Syarikat pada masa kini. seriez lol.

Ka-Ching said...

jenis permenent??? seriez lololozz.

Dark Half said...

scuba goreng kita percayaaa jer. da lama x turun seremban n lepak kodai sopan

Irwan said...

ko pernah gi kodai sopan? aku dah lama tak jenguk. Zine aku kat sana tu tah bergerak tah tidak...Fazla sibuk tekel awek dan MLM jer...Imam lak sibuk dengan hatred nyer...

Dark Half said...

kalau g seremban x g kodai sopan cam tak g yik fong kalau ke ipoh la..
skrg ni nak hidup caya DIY je pun susah,kena gak buat side income

~* chirpy_chummy *~ said...

kdai sopan? org2 dia sopan kot ek? waahh..sopan santunnye diaa.."sopaann,tolong belikan brg kt kdai sopan.jgn lupa bersopan santun!"