Wednesday, December 1, 2010

Keskizo-skizoan

Smoke weed and become a schizophrenic!

"Come here often?"
Is it a madness, or is somebody trying to reach us?

9 comments:

Irwan said...

haha..takde sorang pun berani komen..teori aku kenapa kurang komen:

1) masih belum ada yang sempat log in akuskizo harini

2) yang tak pernah isap, tak paham akan entry ini

3) yang pernah hisap, tak berani mengomen takut kantoi...

4) yang sedang menhisap, melarikan diri kerana tak mahu percaya bahawa isap ganja boleh dapat skizofrenia...

aku akan teruskan eksperimen dengan membiarkan entry ini lelama sikit..malam ni fasa kedua pulak dalam eksperimen ini...mari ikuti perkembangannya...

teruskan melepak d akuskizo

Al said...

haha

komen ko je telah wat ak gelak sakan

Dark Half said...

setuju dgn 4 point kau kat atas tu..hehe
alaa..aku rasa most of us penah rasa kot

Irwan said...

kalau korang nak tau, isu# 4 dan 5 zine schizo aku heavily influenced by benda ni...

Sebabnya aku nak ajak balik bebudak isap ganja dan lari dari ice/syabu yang semakin mencengkam lately ni...

Tapi itu dulu laaa..sekarang ni semua itu hanyalah kenangan terindah...eheheh

Ka-Ching said...

sape kate xberani komen huh...

ganja? best ke? korang perasan x kat rtm3 slalu je kuar cerite kantoi syabu/batu berkilo2?

mcm ade motif je huhu xtau la kalau tu cume perasaan aku je.

Irwan said...

MAlaysia kena serang dengan syabu dan ice sekarang ni. Dan after effect benda ni ialah halusinasi dan kelemahan menahan stress. Tu sebab semakin jenayah semakin daring, dan orang semakin menggila.

Nak lari dari syabu dan ice, takde jalan mudah. Dia kena downgrade kan dosage dadahnya. Ia dimulakan dengan menghisap ganja.

Lepas tu barulah berenti ganja. Ni pengalaman aku masa ada kawan aku yang jadi bengong sejak dia isap ice dan skizo masa dia nak berenti...Style ni salah, aku tau, tapi it works...

Irwan said...

kak ching, jangan sesekali mencuba atau rapat denga orang yang isap dadah..Dan kalau tau sesapa yang isap dadah, nasihatlah dengan hikmah...sekali jer pasti buat silent treatment

Ka-Ching said...

xde kije nk ngisap ganja atau yg sewaktu dgnnyer..

buang duit kat situ bek beli pampers anak..huhu

belia benci dadah.

podeh3 said...

salam..

haha.. betul3 kata Ka-Ching.
belia benci dadah.

nina said...
"Waaa-kaaaaa"(play-ground).