Saturday, January 29, 2011

Jangan lupa tonton Movie Shrooms di tv2.

S

tv3,tv2,rtm,intisari rancangan,cipap,tempat makan, uptown,girlfriend,horny,facebook,ganja,drugs,sex,marijuana,heroin,ice,syabu,rempit,skizo,harian metro,utusan malaysia,babi,sundal,haram,saiko,psychotic,dsai,pm,mahathir,cny2011,dadah,how to,hahaha, kau,mesti,tau,apa,aku,tengah,buat,kan,so,pegi,main,jauh2,hahaha,
H
R
O


O

O
M

S


want

some?
Movie sedikit sebanyak menerangkan bagaimana rasanya berhalusinasi.
Kalau korang nak paham lagi, halusinasi yang macam nilah yang dirasai oleh penagih ice masa mereka TAK ISAP ICE.

So, be careful dengan member-member (especially housemate) yang penagih ice

say no to syabu 


9 comments:

una berry said...

I won't watch this kinda movie
scary

Irwan said...

so you've watched it...

i like scary movie. and watch it with my wife, if you know what i mean...

Irwan said...

baru perasan cik una dah tukar dari pakai topi ke pakai tudung...ayu gitu..

Dark Half said...

a'ah. cik una dah jadi green berry. grab a partner n watch some scary movies. i'm sure it wont be THAT scary

gettin' high in the woods? tak penah tgk lagi. tapi cam bleh agak. takde hantu pun kan? just their hallucinations

so ice does more harm than herb/weed? i knew someone who died from septicaemia n he only consumed air daun ketum. x tau la pulak kalau dah campur dgn ubat nyamuk sekali

Irwan said...

air ketum pun halusinasi gak. kalau campur dengan ubat nyamuk, dia halusinasi dengan bueh halussssss....

cerita tu tak scary. tapi the thought that somebody yang macam tu cuma kat sebelah kita ajer yang scary...

una berry said...

isk~
if I watch this kinda movie with Hamna, we both will be scared to death.hoho~

~* chirpy_chummy *~ said...

owh, da penah tgok muvi ni x silap. mula2 tgok, xpaham. konpius.. adekah realiti or fantasi. ending : msok tdo sedangkan muvi x abes lg.hoho.. kali ke 2 tgok br dpt abeskan. :p

Dark Half said...

@una
just find out bout you n hamna. sori lah kalau komen aku yg lepas2 bleh buat kau terasa ke apa.

ok ke ajar budak2 tgk scary movie?kang besar jadi penakot susah nak kena berteman cam member aku sorang dulu..kah3. lawak je lelaki penakot

una berry said...

dark, nak terasa celah mana pulak? *blur*

if ajar tgk scary movie takut dia jd lebih penakut or malam ngigau bkn2 plak. Hamna ni dah la kuat ngigau. serem jek.hoho~