Thursday, April 7, 2011

Jangan tegur!




Pernahkah anda berada dalam satu keadaan, anda dipaksa menyelesaikan sesuatu dalam masa yang suntuk, dan mengikut pertimbangan akal dan lojik anda, memang tak mungkin anda dapat menyelesaikannya tambahan pula bateri henpon dah habis dan anda stuck kat tepi jalan sedang menunggu abang polis ni habis menulis kertas saman?



Pernah tak?





Saya tak pernah.
Dan saya harap saya tak akan.

5 comments:

nurkaloi said...

tak pernah laa plak mcm situasi uh
tp lau disuruh wat mende last mnit slalu ajer
ikut ann je laa
dye kan boss

huhu

cEro said...

pernah kecuali yg ditunggu bukan pakcik polis tulis surat saman, tp abang mekanik tukar tiub moto..hahah

Unknown said...

tukar tiuba motor...klasik la...

keje last minute kalau benda baru, takpe. Paling tak best bile benda tu ialah kerja yang redundant...kena buat balik contohnya..haduiii

Miss P said...

semestinya ko memiliki ESP... kerana aku penah tersangkut dlm situasi near-death experience sebegitu, hahaha

Unknown said...

Cibai Jo, kau punya komen gila cool laa..
kau join sidiket soljah ke apa ni? Gila cool laa