Thursday, December 16, 2010

Dia skizo ke, aku yang skizo ni?


Aku terjaga dari tidurku. Semuanya gelap. Aku dalam bilik gelap. Aku dikurung dalam maximum security setelah mencederakan abang polis tadi...



Yang aku pikir sekarang ni....








Nak terberak kat mana, ni?


8 comments:

Ka-Ching said...

anak sapekah yg ko mangsekan gambonye tu????

sian lolz haha

Irwan said...

tah. carik gambar 'tahan terberak' dalam gugel dan gambar dia ajer yang menepati citarasa...

~* chirpy_chummy *~ said...

bahahahaaha... giler gelak tetiba...hadoiii...sakit perot tahan berak gelak =)) LOLZ

♥baby fiy♥ said...

haaha..
ape la..
-_-"

Irwan said...

seriesly tadi dah copy link kat mana aku dapat gambar tu. Tapi tah kat mana hilangnya..sesapa yang jumpa, sila taruk kat sini, k. Kang obifiend marah...

Ka-Ching said...

hahahaha xleh blah jgn tuan pnye gambo marah dah ler heheh

Dark Half said...

"Dia sambung pulak dahhhhhh...",kata Pi'e

kahkahkah

jap g ada orang kena saman. rasa cam penah tengok je awek ni...nekmo ke?

Ka-Ching said...

teka teka sape betul nnt scuba blanje asam podeh hehe..