Thursday, December 16, 2010

Busy but Bored

Lagu memang mengimbaukanku ke saat aku nak buat keputusan nak berkapel dengan bini aku dulu..Terpaksa pilih antara dua. Awek atau Kawan Karib...


 Demi waktu by Ungu
Aku yang tak pernah bisa lupakan dirinya
Yang kini hadir diantara kita
Namun ku juga takkan bisa menepis bayangmu
Yang slama ini temani hidupku

Maafkan aku
Menduakan cintamu
Berat rasa hatiku
Tinggalkan dirinya
Dan demi waktu
Yang bergulir disampingmu
Maafkanlah diriku
Sepenuh hatimu
Seandainya bila kubisa memilih

Kalau saja waktu itu ku tak jumpa dirinya
Mungkin semua takkan seperti ini

Dirimu dan dirinya kini ada dihatiku
Membawa aku dalam kehancuran



Dan selepas aku berkahwin, lagu ni pulak yang sering bermain dalam kepala hotak aku, in terms relationship aku dengan bini...Sampai jadi ringtone tetap dah..


8 comments:

Ka-Ching said...

sejak kebelakangan ni banyak entri2 ko berlagu adekah ko sedang praktis nk join African idol??
atau akademi fantasia-sia?

bleh ke aku request lagu inul gerudi?

hehe

Irwan said...

lagu inul ada orang ghairah..kang blog ni jadi apa pulak kang...

lagu-lagu tu sebab aku sedang menguji satu teori:

tengah bulan orang tensi
sebab poket tiada money
masa tensi orang emosi
masa emosi, marilah menyanyi...

aku harap semua layan dan terus terinspirasi..

walau sekadar citer psal van milo

~* chirpy_chummy *~ said...

haha

tgok sana tgok cni,
van milo sana cni..

Irwan said...

eh, chirpy, main kasar, nampak..kang aku lastik kang..

Ka-Ching said...

van milo oh terkenang aku di zaman kanak-kanak riang rebina auuuww~

na ne niu...na nu ni...ta ta laaa da..ci ci aaa.. (lagu barney versi hannah nyanyi)

**kutip bijik getah bg kat scuba wat lastik chirpy hehehe

Dark Half said...

berani kawww melastik cik charmi,
van milo di sana sini,
lastik melastik keje kami,
jgn sampai terlastik muka sendiri

sape ckp tgh bulan org tensi, scuba?
bos aku siap kasi gaji awal plus bonus keris-mas lagi

Ka-Ching said...

bertuah la ko dark...bleh ke aku mintak advace gaji kt bos ko jugak?

~* chirpy_chummy *~ said...

haha.. baru perasan.. komen tu pegi kt entry ni. hahaha tersilap daaa.. patut bkn kt cni komen tu.. adoiii.. ptut la rasa cam ade org lastik je.. tersalah sarang rupenye.. hahaha